Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

 

 

Иноваторска секција PDF Štampa El. pošta

 

Иноваторска секција основана је прије 8 година. Води је наставник Зоран Бебен. Од самог оснивања биљежи одличне резултате на разним манифестациама и сајмовима. На иноваторској секцији, која се одржава 2 часа седмично, дjеца праве,конструишу, моделирају техничке радове од разних материјала.

Радови су од једноставнијих модела па до иновативних са којима се пријављујемо и конкуришемо на међународне сајмове иновација и стваралаштва.

Између осталог редовно се пријављујемо на „ИНОСТ“ у Бања Луци и на „ИНОВУ“ у Загребу. Само у задње двије године освојили смо изузетне награде,око 5о медаља и диплома,награду за најбољег ментора,најбољу школу, најбољи рад на сајму итд.

У склопу „Иноваторске секције“ од прошле школске године имамо и „Роботику“.Организација „Sparkreators“ из Мостара нам је донирала два MBOT робота на којима смо вежбали и приjавили се на такмичење.

Регионално такмичење се одржало у нашој школи и ту смо освојили 1.мјесто. Након тога је било „Оn Line“ гдје смо освојили најбоље вријеме и самим тим смо били најбољи у РС и БиХ. На основу одличних резултата наша школа је добила као донацију један лаптоп и „Abilix robot“.

 

Иност 2022

Иност 2021

Регионално такмичење у нашој школи

 

 

 

 

 


Pokreće SmartLABS