Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

 

 

Новинарска секција PDF Štampa El. pošta

Новинарска секција наше школе постоји дуги низ година, а од 2009. године води је наставница Ђурђица Кончар. Чланови новинарске секције успјешно сарађују са листом " Козарски вјесник", "Радио Приједором" и осталим средствима информисања у нашем граду. Млади новинари пропратили су сва дешавања у нашој школи и неке од најзначајнијих манифестацвија у граду. Сваке године присуствују "Књижевним сусретима на Козари", "Ћопићевим стазама дјетињства" у Хашанима, обиљежавању "Недјеље дјетета", Сајму књига...

Млади новинари посјетили су између осталог и фабрику кекса и вафла "Мира, рудник, музеј, галерију и просторије РТРС-а у Бањој Луци.

Једном мјесечно на таласима Радио Приједора емитује се емисија "Царство другарство" у којој чланови новинарске секције причају о занимљиве приче о дешавањима у нашој школи, граду и околини. Оно на шта су чланови новинарске секције нарочито поносни је школски часопис "Звонце".

Новинарска секција изузетно добро сарађује са свим секцијама у нашој школи, као и Савјетом ученика, чији рад редовно прате.

Снимање радио емисије "Царство другарства"

Свjетски дан дјетета и посјета творници кекса и вафла "Мира",20.новембар 2018.

 

Посјета РТВ Приједор

 


 

 


Pokreće SmartLABS