Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

 

 

Светосавске награде PDF Štampa El. pošta

 

27.јануар 2010. На Светосавској академији која је одржана у уторак увече у приједорском позоришту додијељене су овогодишње „Светосавске повеље“ најуспјешнијим просвјетним радницима и то као највише општинско признање за успјешан рад у основним и средњим школама. Најбоља учитељица је Дрена Трамошљанин из Основне школе „Доситеј Обрадовић“, најбољи наставник је Здравка Срећо из ОШ „Бранко Ћопић“

28 .јануар 2011. – Најуспјешнијим просвјетним радницима општине Приједор синоћ су додијељене „Светосавске повеље“ као највише општинско признање за успјешан рад у основним и средњим школама, а сви награђени ове године су жене. На светосавској академији, одржаној у препуној сали Позоришта Приједор, за најбољу учитељицу проглашена је Сенка Спасојевић из Основне школе „Бранко Ћопић“.Док је најбоља међу директорима/-ицама Сања Муњиза из ОШ „Бранко Ћопић“.

27. јануар 2012. – Горана Мандић не крије задовољство што је добитник Светосавске повеље као најбољи учитељ.
- Све што сам до сада радила није било због неког признања или награде. Радим како осјећам да треба и како најбоље знам. Захвална сам колегама из школе који ме подржавају и који су ме предложили за ово признање, које ми много значи – рекла је Горана. Од свих лекција дјецу је најважније научити да буду добри, поштени и хумани, а учитељима је најтеже задобити њихово повјерење. То се не може прочитати у књигама, то је нешто што треба годинама градити.
Ово је рекла четрдесетогодишња Горана Мандић, иза које су двије деценије рада у просвјети, а проглашена је за најбољу приједорску учитељицу.

26.јануар 2013.Науспјешнијим просвјетним радницима у школској 2011/2012 години додијељене су "Светосавске повеље" као највиша градска признања.Награђени су директор и дефектолог основне и средње школе "Ђорђе Натошевић" Слађана Радаковић и Зорица Радовић, наставник техничког образовања у Основној школи "Бранко Ћопић" Небоша Бјелић, професор машинске група предмета у Машинској школи Слободан Ивковић и педагог у Основној школи "Доситеј Обрадовић" Милка Пађен.

"Светосавске повеље" и новчане награде добитницима је на Светосавској академији уручио градоначелник Марко Павић који је и честитао крсну славу свима који славе Светог Саву.

26.јануар 2017. На традиционалној манифестацији посвећеној првом српском архиепископу и просвјетитељу Светом Сави додијељене су "Светосавске повеље" најуспјешнијим просвјетним радницима града Приједора.

За резултате постигнуте у предметној настави повељу је добио Зоран Бебен, професор информатике и техничког образовања у нашој школи.Награде је уручио градоначелник Миленко Ђаковић који се и обратио окупљенима на ово манифестацији.

26.1.2018.Најуспјешнијим просвјетним радницима града Приједора у школској 2016/17 години додијељене су "Светосавске повеље" на традиционалној Светосавској академији одржаној у приједорском Позоришту.Највиша признања за постигнуте резултате у разредној и предметној настави и средњем образовању добили су Бранка Гајић ЈУ ОШ "Бранко Ћопић",Срђан Дејановић из ЈУ ОШ "Петар Кочић",Вељко Јањетовић Гимназија "Свети Сава" , те васпитачица Дјечијег вртића "Радост" Рада Косић.

26.1.2019.

На Светосавској академији која је одржана у суботу у приједорском позоришту додијељене су овогодишње „Светосавске повеље“ најуспјешнијим просвјетним радницима и то као највише општинско признање за успјешан рад у основним и средњим школама. Светосавску повељу добила је и Драгана Бркић учитељица наше школе.

26.1.2020.

На овогодишњој Светосавској академији одржаној у Позоришту Приједор додијељене су овогодишње „Светосавске повеље“ најуспјешнијим просвјетним радницима и то као највише општинско признање за успјешан рад у основним и средњим школама. Светосавску повељу добио је и Александар Мугоша наставник ликовне културе у нашој школи.

 


Pokreće SmartLABS