Serbian Croatian


Претрага

Анкета

Да ли вам се свиђа интернет страница школе?
 

Корисни линкови

 

 

 

 

 

 

 

 

Награда Друштва учитеља Републике Српске PDF Štampa El. pošta

2.12.2022.

Друштво учитеља РС је данас било организатор манифестације поводом стогодишњице рођења Душка Радовића, а програм су припремале колегинице Бранка Ловрић-Боснић и Бранка Лепир-Шиник са ученицима, Бојана Кужет, те универзитетске професорице Сања Мацура и Озренка Бјелобрк-Бабић са студентима. Том приликом смо наградили вриједне малишане из Републике Српске и Србије који су својим ликовним и литерарним радовима и талентом одушевили стручни жири, али и све оне који су данас имали прилику да виде и прочитају њихова дјела. Програм смо завршили свечаном додјелом награда учитељима из свих регија коју су освојили поводом Дана учитеља. Овогодишњу награду освојиле су: Милка Мијатовић, Бранка Лепир-Шиник, Биљана Добриловић, Снежана Стевић, Гордана Бркић, Снежана Пјевчевић и Мира Кундачина.
Честитамо свима који су узели учешће у овим активностима, конкурсима и позивима на перманентном залагању и доприносу васпитању и образовању будућих нараштаја и захваљујемо свима који су нам свима дали подршку и потврду да смо на добром путу.
Друштво учитеља РС је данас било организатор манифестације поводом стогодишњице рођења Душка Радовића. Том приликом награђени су вриједни малишани из Републике Српске и Србије који су својим ликовним и литерарним радовима и талентом одушевили стручни жири, али и све оне који су данас имали прилику да виде и прочитају њихова дјела. Програм је завршен свечаном додјелом награда учитељима из свих регија коју су освојили поводом Дана учитеља. Овогодишњу награду испред "Приједорске подружнице ДУРС-а" добила је Милка Мијатовић, учитељица наше школе. Честитамо Милки и желимо јој и даље много успјеха у животу и раду.
 


Pokreće SmartLABS